Een enerverende week


Een zeer enerverende week voor iedere horeca ondernemer maar als je het belangrijkste in je leven in bed stopt vergeet je even alles.

Als ondernemer van een bruin café is het een uitdaging om omzet te genereren. Je moet innoveren, ideeën tot uitvoering brengen. Je vaste en nieuwe gasten iets bieden waar zij middels de aanschaf van iets je proberen te steunen in zowel de financiële zin van het woord maar ook het gevoel van “je staat er niet alleen voor” geven.

Een zietsong, bingo, soepje, wafeltje, bierpakket, cadeaubon, puzzel, kalender, kerstbol, mondkapje, enzovoorts. Het lijkt eenvoudig maar het geregel, het achter de schermen gedoe, vergunningen, kosten, hou je er wat aan over, onzekerheid, draaiende maag. De vaste lasten lopen tenslotte gewoon door.

En dan, je kijkt het nieuws, wil je liever niet maar wie weet wat in de wereld gebeurt. De alom bekende black friday…..
Ik maak mijn woorden niet vies aan deze gebeurtenis maar van binnen huilt je hart als je de beelden op tv ziet en met mij vele andere horecaondernemers. Ik blijf positief, van buiten, want dat is waar de horeca voor staat. Ontspanning, lachen en genieten.

Wij maken ons op voor de bingo, een evenement waar ik mij op verheug. Even alle remmen los, als Sinterklaas, mijn humor in een kostuum. Komende week bedanken wij onze bingo sponsors even in een bericht. Het zijn veel en mooie prijzen, de moeite waard al zeg ik het zelf.

Een grote dank aan onderstaande toppers die vandaag en ook de afgelopen weken hebben meegeholpen op welke manier dan ook:
Sanne, Lyanne, Lonneke, Karin, Elles, John, Marieke, Nicole , Suze, Rai, Jean en Jan-Willem.

Op naar een rare maar niet minder gezellige decembermaand met leuke acties van uit A Jenne Sjlaagboom.