Het weekend in een vlogje


Het was een gezellige boel….de “kikker” is al ingeburgerd met de nodige “amateur” spelers, hij heeft zijn plekje veroverd. Vrijdag een koffietafel voor 60 personen (ook dit kan in overleg bij ons) het laatste afscheid va Peter Willems, dat hij zijn hobby in de hemel verder mag uitbouwen en gaat waken over Kirchroa.

Buiten het “borrelen” was er op zaterdagavond ook weer de “Henkie Penkie” club. Deze vrienden hadden weer de stapdag, begonnen op Rolduc bij de heren van de Brouwerij, via een bezoekje bij de Aftrap eindigde in ‘t Woeëntsimmer van d’r Maat waarbij het weer een geweldige afsluiter van de zaterdag was. Bart en Paul waren al naar huis toen het “plaatje” werd geschoten en de Diva van Paul had geen zin????????????….volgende keer weer gewoon erbij….panty aan en knallen????????????????
Bai tse way…De Beschermheer van de club, Henkie Penkie was aan het denken op de foto????????.

Zondag was er alweer een zesweken dienst, Wil is inmiddels al zes weken in het hiernamaals….of waar…wie weet….in ieder geval gaat de tijd razend snel. Zondagmiddag was er ook de vergadering voor de “nuie sjelleboom” welk volgend jaar weer wordt verkocht voor de jouwe tswek….de Kingerkommisjoeën. Dit keer iets professioneler….vandaar op tijd beginnen. Er volgt ook nog een workshop “sjelleboom” maken maar daar volgt de info nog van.