Achter de schermen


Corona krijgt weer meer grip, althans meer besmettingen en deels opnames. Het voelt allemaal dubbel maar daar gaan wij op deze pagina geen discussie over voeren. Horeca is ontspannen, de gedachte op iets anders brengen, deels de zorgen vergeten, genieten met elkaar in een andere setting.

Het jaar zit er bijna op, zijn nog drie maanden zul je zeggen maar de tijd vliegt voorbij, gelukkig maar ook weer niet.

Wij houden rekening met omstandigheden. Wij proberen te organiseren, rekening houdende met de RIVM regeltjes.

En dat is ook voor 2021 het geval.

In november hebben wij de online zietsong van de KDJ’19. Een zietsong die u gratis wordt aangeboden met de mogelijkheid om een “pretpakket” te kopen waarbij u het goede doel gaat steunen en van uit thuis de “sjtiemoeng” kunt volgen maar hier komen wij in oktober nog uitgebreid op terug.

Voor 2021 zijn wij druk bezig voor een dame en herrezietsong, echter alles met regeltjes.

Dat houdt in minder mensen in de zaak met toch een volwaardig programma. Dit mag de pret niet drukken want de spreekwoordelijke slingers moet je vandaag de dag zelf ophangen.

Wel gaan wij kijken waar wij samen kunnen werken met andere horeca collega’s. Artiesten samen boeken, voor de artiesten de ondernemer en de gasten een win win situatie.

Met alle partijen waaronder ook de gemeente is er de nodige communicatie. Het virus is er en is voorlopig nog niet weg maar achter de voordeur blijven zitten is geen optie en met het organiseren behoudt je het overzicht.

Al met al, ‘t woeëntsimmer van d’r Maat zal ook in januari en februari het vasteloavends woeëntsimmer van d’r Maat zijn. Al is het in afgeslankte vorm, misschien tegen die tijd wel geheel online! Wie weet wat het allemaal gaat doen.

Maar het belangrijkste is het team, “unge Sjlaagboom” is er voor jullie, want juist nu is het gevoel van ontspannen nodig. Op naar een “ander” najaar/ voorjaar.