Weer een weekend voorbij …


Het waren ondanks de beperkingen weer mooie avonden maar dinsdag zal het dan toch weer anders gaan uitpakken. Wij wachten even af, maar wij zien het somber in.

Ook al is de horeca deels veilig, wij blijven het “zorgenkindje” van de overheid. Vanaf maart 3 maanden dicht, de zomer gelukkig open en nu weer beperkingen. Komende dinsdag zal wel eens een genadeklap kunnen worden voor velen. Maar goed, wij houden de moed erin, tenslotte zijn er branches die vanaf maart al niks meer mogen, dan vergaat je toch echt de moed.

Wij gaan dinsdag de persconferentie gespannen afwachten en afhankelijk wat er uit komt weer nieuwe ideeën bedenken om toch omzet te kunnen genereren. Want de kosten in de horeca lopen gewoon door, ook met maximaal 30 gasten blijven deze gelijk. Als je nagaat hoeveel gasten normaal doorlopend een bezoekje doen, dat is eens iets om over na te denken. Gelukkig hebben wij een mooie zomer gehad en is er een klein reserve potje. Maar niet voor maanden, zo realistisch moeten wij blijven.

Wij wensen alle ondernemers sterkte, alle gasten bedankt voor het bezoeken en wij duimen dat de zaak er na dinsdag niet zo verloren bij gaat liggen als op de foto (ook al is het een mooi plaatje).