Het weekend is bijna voorbij, andere tijden komen


Vanaf volgende weekend gelden de controles, een item wat voor een nog grotere verdeeldheid heeft gezorgd. Een overheid die het “probleem” niet onder controle krijgt en het “probleem” bij de horeca ondernemer neer legt. Als ondernemer wordt het er af en toe niet leuker op, je wilt gastvrijheid bieden maar dat is deels niet mogelijk.

Om even simpel te zeggen, je hebt voor en tegenstanders en dat mag en moet, het is een democratie. Maar belangrijk is wel om een ieder de keuze zelf te laten maken en niets op te dwingen.
Doe je aan het circus mee, prima, je weet de verplichtingen. Doe je niet mee aan het geheel, ook goed, je weet wat wel en niet kan of mag, maar ben je het er niet mee eens stop dan wel met het drukken van de welbekende stempel op desbetreffende persoon of onderneming.

De handhavers en politie staan ook voor een punt van “wat moet je nog”. Zij worden opgedragen om te handhaven maar zien ook de verschillende gebeurtenissen in de samenleving en ook zij hebben een privé leven waarbij ze misschien anders tegen het geheel aan kijken. Wij wensen iedere ondernemer heel veel succes en laten iedereen in zijn waarde over zijn of haar aanpak.

Wat de komende weken gaan doen zal zich moeten uitwijzen en wij gaan door zoals jullie van ons gewend zijn. Samen maken wij er een “feestje” van want horeca is tenslotte ontspannen en even de dagelijkse beslommeringen vergeten.

Kort samengevat, laat iedereen in zijn waarde. Voor of tegen, complot of geen complot…..
Het leven is te kort, geniet van iedere dag, de slingers moet je tenslotte zelf ophangen ??❤☀️