Dankbaarheid


Lieve, lieve, lieve gasten, Facebook fans en alle andere volgers op welke manier dan ook. Wij zijn dankbaar, zeer dankbaar voor alle berichten, persoonlijke gesprekken, het schouderklopje, de lach met een knipoog, het duimpje…. Het gevoel wat jullie hebben bij ons….bij A jenne Sjlaagboom ….dat is de reden waarom wij ons zo graag inzetten voor dit vak, het vak van horeca….en dan in het bijzonder een “wieëtsjaf”

Het is niet altijd lachen….de bezetting, de uren, de stille momenten…..maar dan komt altijd weer de “vasteloavend “….de sjunste tsiet van ‘t joar bij os i Kirchroa. Met af en toe drie uurtjes slaap en dan toch weer volle poele door…dat lukt omdat je weet waarvoor je het doet….dat stukje dankbaarheid van jullie….onze gasten.

Wij hebben alles al opgeruimd….van de versierselen tot aan de kelder toe…met dank alweer aan vrienden, echte toppers met het hart op de juiste plaats, altijd klaar staan wetende dat wij zelf “op zijn” maar toch door moeten want het gaat niet vanzelf.
Voor nu…geen “herring esse”….nee….rust…. familietijd…met ons 3en en Werner even een avondje op de bank….of hoe dat ding heet????

En komende vrijdag starten wij met “renoveren”….een nieuwe vloer staat op de planning…..ons laatste grote project????….en dan is het “bijna” af. Dit houdt in dat wij tot en met donderdag 22 februari gesloten zijn…..noem het maar een “mini” holiday. Wij houden jullie op de hoogte met foto’s en er komen nog mooie foto’s van afgelopen vasteloavend.

Jenist van ee,
Han uch jeër,
Mit leefde en jeluk,
Kruuts en kweër.
Ung toppers van d’r Sjlaagboom….wat e team…wat ing kanjers…jewoon jood weëd.