Carnaval voorbereidingen


Een groot compliment aan de vele vrijwilligers van Sjunjek voor het evenement op de Markt in Kerkrade. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar hier schuilt een passie in. Je organiseert iets voor de stad waar je van houdt en het behoud van vasteloavend in het centrum.

Waar mensen een mening hebben over een consumptieprijs, je als organisatie veel commentaar op krijg in diversen berichten, en je toch maar de moed houdt om het te organiseren. Alles kost geld, logisch, en dat moet deels door een bijdrage van een penning worden terugverdiend.
Artiesten
Beveiliging
Licht en geluid
Aankleding
Tent
Verzekering
Toiletten
Kassa units
Verwarming
Dranghekken
En nog veel meer wat wij niet zien.

En alles netjes verzorgd, als voorbeeld…..gisteren naar Kölle geweest….een biertje €3,50, entree voor een cafe €10,- om over het eten maar te zwijgen. Dus lieve mensen, oordeel niet te snel, en zeker is het in de supermarkt goedkoper, maar dat is appels met peren vergelijken.

Dankjewel Roel en team, jullie hebben een aantal jaar geleden op tijd ingezien dat er iets moest gebeuren….en nu staat het als een “tent” in de vasteloavends agenda van Kerkrade en heel Limburg. Kirchroa is en bliet ‘t sjunste op de welt went ‘t zingt en laacht….los leëve hoeëg d’r vasteloavend en os Kirchroa.