Word “sjteunpoal” van A jenne Sjlaagboom


Het is niet anders, maar wil graag iets terug doen. Word “sjteunpoal” van A jenne Sjlaagboom!!

De maatregelen van de overheid worden verlengd, begrijpelijk en zeker verwacht. Wij krijgen veel vragen van gasten wat zij kunnen betekenen voor ‘t Woeëntsimmer van d’r Maat. Gezien de periode van sluiting verlengd gaat worden heb ik het volgende bedacht om toch een soort “inkomen” te genereren.

Wat is het idee?
Verleden jaar augustus hebben wij de zaal verbouwd en daarbij is een belangrijke pilaar blijven staan. Deze wordt omgedoopt tot “sjteunpoal” van A jenne Sjlaagboom! Wil jij ons steunen met de lasten van de komende weken en misschien wel maanden? Voor €15,- (of men bepaalt zelf vanaf dit bedrag) word jij vereeuwigd als “sjteunpoal”!

Wat mag je verwachten?
De pilaar zal blijvend van alle namen worden voorzien in de kleurstelling van onze geliefde stadskleuren rood en wit.

Wat ga ik jullie nog meer bieden?
Als de tijd het weer toelaat zal ik voor alle “sjteunpoal” leden de wel bekende “Kölsche oavend” organiseren. Waarbij wij tijdens deze avond onze gasten voorzien van een lekker hapje en een welkomstdrankje om het geheel nog eens te onderstrepen.

Wil jij meedoen en ons steunen om de lasten voor de komende maanden “mee te dragen”?
Stuur dan een Facebook privébericht of e-mail en ik laat je de gegevens en verdere informatie toekomen.

Ik ben niet van het vragen, en dit voelt dan ook zeer dubbel. Maar als wij denken aan wat nog gaat komen dan is dit voor ons, het Sjlaagboom team, een grote en dankbare steun. Maar voorop gesteld, alleen als er de mogelijkheid is. Iedereen krijgt het zwaar, dus denk ook aan je eigen situatie!!!

Ook wil ik nogmaals mijn dank uitspreken aan de actie van Maurice en José. Zij hebben “achter de schermen” een actie opgezet en jullie gevraagd penningen in te leveren en daarmee ons een stukje omzet te sponsoren. Graag wil ik, een ieder die met deze actie heeft meegedaan ook op de pilaar vermelden. Ik heb niet van iedereen de namen. Stuur ook even een berichtje en ik zet jullie namen erbij.

Met een dankbare groet in vooruit. En nogmaals, vergeet niet je eigen situatie, want ook dit is van belang.

(foto is van verbouwing vorig jaar)