Wat was het weer een mooi weekend


Met een topfeest op vrijdag in de zaal, zaterdag de gezellige borrel overdag en in de avonduren het Jumbo feest en vandaag een heerlijke, drukke zondag. DJ Marvin heeft zijn kunsten laten horen….het was top, precies afgestemd op de “sjtiemoeng” van minuut tot minuut, een genot om te horen.

Het Jumbo feest was een gezellige boel, de personeelsleden hebben zich kostelijk vermaakt….tot in de late uurtjes….nou ja…01.30 uur….maar stoppen op het hoogtepunt is de juiste formule….een dank aan de directie voor het personeelsfeest….iets wat niet altijd vanzelfsprekend is.

Er was helaas niet plek voor iedereen….volgende keer beter zullen wij maar zeggen. Het was echt een “bruin cafe” dagje….de mensen komen met elkaar in contact…..vriendschappen ontstaan…..en met het voetbal op de tv was het feest compleet. Wij sluiten de boel af….a jiddes fes kunt e end….wij zeggen wederom dank aan de gasten, de feestvierders, de jarige job, het Jumbo team voor het vertrouwen, de VVE Ravel voor de gezellige kerstborrel en een nog grotere dank aan ons team.

Met minimale bezetting het maximale presteren en altijd met een lach.