Voor het goede doel


Afgelopen weekend hebben wij de actie gehouden voor het goede doel. De opbrengst van de verkochte soep en bockbiertjes zijn gedoneerd.

Navraag bij de pastorie heeft opgeleverd dat ook zij zich inzetten voor de medemens die het zwaar heeft. In Kerkrade hebben zij 200 gezinnen welk zij voorzien van etenswaren die gedoneerd worden en in deze tijd krijgt een deel ook nog een cadeautje. Dit alles wordt gedoneerd door inwoners en financiële giften van inwoners en instanties. Er zijn nog meer hulpbehoevende maar helaas zijn er niet altijd voldoende middelen en moet er een halt toegeroepen worden.

Met dank aan jullie, onze gasten hebben wij een volle tas en krat en de nodige euro’s mogen doneren (er zijn ook giften in euro’s gedaan door de bezoekers). De bijdrages namens jullie en onze actie zijn afgerond op € 370,-

Een grote dank voor een ieder die heeft bijgedragen en schroom niet als jullie iets willen doneren, de pastorie is gewoon bereikbaar aan de dr. Kreyenstraat (naast de kerk voor de minder gelovigen ?).

Op naar een nieuwe week.