Vandaag een productieve dag


De firma Laumen was op bezoek met een gebaar wat wij “moeilijk” maar zeer dankbaar een bijzonder plaatsje geven. Frank Laumen stuurde enige tijd geleden onderstaand berichtje.

Beste Marcel, met bewondering heb ik de afgelopen maanden jouw positieve acties gevolgd.

Ongelofelijk hoeveel energie jij steekt in de ondersteuning van anderen terwijl er voor jou en je gezin ook de zorgen en het verdriet zijn over het feit dat je jouw zaak niet kunt draaien. 1 juni en hopelijk eerder staat nu als lichtpunt(je) aan de horizon.

Daarna zijn we er nog lang niet, maar het is in ieder geval iets en ook uit dat “iets” haal jij het positieve. Uit respect en waardering voor jou als ondernemer maar nog meer als mens zijn wij de afgelopen weken achter de schermen druk bezig geweest met letterlijke lichtpuntjes.

Wij hebben besloten de twee buizen met verlichting voor jouw scherm te sponsoren. Uiteraard geven wij het scherm dan ook een servicebeurtje en zorgen wij dat alles er weer spic en span uitziet voor de heropening. Het is jullie van harte gegund! Fijn weekend en sterkte met alles.
Jrus Frank

Van dit schrijven kwamen de tranen in de ogen. Het verhaal “verlichting” stond op de planning voor dit voorjaar maar toen kwam corona en zette de wereld op haar kop. Zakelijk en financieel loopt eveneens alles anders maar goed, wij zijn gezond en dat is al een bijzonder iets.

Dankbaar voor deze grote geste zijn wij dan ook als geen ander. Maar waarom doet iemand dit? Klinkt raar, zelf staan wij voor andere klaar maar als het bij jezelf gebeurt voelt het raar. Het is een mooi geheel geworden en wij maken ons klaar voor 1 juni.

Binnen is alles ingedeeld volgens de 1,5 meter regel. 30 personen kunnen prettig vertoeven en uiteraard is er nog het terras. De gemeente komt deze week met de maatvoering voor de uitbreiding.

Al met al. Afwachten wat het gaat doen, voor de gasten die komen zullen wij ons uiterste best doen.