Onderweg voor de stichting Wensulance


Vandaag de eerste afspraak van de 4. Even op bezoek bij Aggie om haar “bolide” op te halen. De enige wens van Aggie was om haar auto te poetsen. Aggie is een kleine engel op aarde, zij staat veel voor mensen klaar. Met raad en daad en waar mogelijk met een envelopje en zoals Aggie is, altijd op de achtergrond. Een engeltje, samen met haar Arthur met een mega groot hart voor een ander.

Tijdens de “veiling” heb ik “mijzelf” geveild voor het goede doel, de stichting Wensulance. Aggie heeft een zeer royale geste gedaan en daarmee dit potje flink gevuld.

In totaal heb ik dit 4x geveild.
Paul Lemmens & Sylvanna Essers hebben gewonnen en laten mij een les geven bij sportschool de toekomst (hoe en wat volgt nog). Ruud Boltong heeft gewonnen en vrijdag ga ik de wens van Ruud vervullen. Zingen voor de bewoners van de Laethof in Eygelshoven (vrijdag ga ik even live). En de 1e Kirchroadsjer Herrezietsongsverain heeft gewonnen en voor hun ga ik een avondje serveren tijdens de BBQ (volgt nog).

Al met al gaat er dan ook een bedrag van €650,- naar de stichting Wensulance. Volgende week zal ik het bedrag overhandigen waarvoor een hele grote dank uit gaat naar deze toppers van sponsors!