Uit de oude doos


Onder het motto breng eens wat “vrolijkheid” in deze onvoorspelbare tijden. Gisteren een leuke foto mogen ontvangen van Hein Kelleter alias Prins Heinie d’r I. Een foto uit het jaar 1999 met stadprins Mark d’r I. Voor mij op dat moment niet wetende dat ik in 2009 zelf Stadsprins zou zijn en al helemaal niet dat ik “wieët” zou worden in het “latere leven”

Inmiddels zijn wij 21 jaar verder en ziet wat het ons gebracht heeft. Niet alleen mij als Marcel, maar ook ons als team, als Sjlaagboom toppertjes. Wij als Sjlaagboom team staan te trappelen om weer te mogen, en net als in de eerste lockdown duren de laatste weken dan ook het langst. Achter de schermen zijn wij nog steeds druk bezig met de laatste details om alles, maar dan ook echt alles klaar te hebben zodat wij ons volledig op onze service kunnen concentreren en de vrije tijd dan ook echt als vrije tijd kunnen invullen.

De komende weken gaan wij jullie meenemen door het heden en het verleden van de zaak. Op 5 mei zouden wij 4 jaar actief zijn als nieuwe uitbater van dit unieke café. Nog geen grote mijlpaal maar als wij kijken wat er allemaal al veranderd is en welke geweldige dagen en avonden er al zijn geweest mogen wij toch wel trots zijn op deze “korte periode”.

5 mei 2022 zal er dan ook een leuk feestje worden gehouden, nog ver weg maar ieder goed nieuws is al heel wat vandaag de dag….dus……schrijf het maar alvast in jullie agenda.