ALS request


Onze eigen persconferentie zullen we maar zeggen.
Roy Hensgens heeft ons benaderd voor een draaiavond, noem het maar serieus Request, onderstaand verhaal spreekt voor zich. Roy gaat een avondje organiseren waarbij men plaatjes kan aanvragen en de gehele opbrengst naar de stichting zal gaan zodat verder onderzoek mogelijk is.
Paul Lemmens, RB Allround, Danny Pouwels en A Jenne Sjlaagboom werken mee. Het evenement is live via onze Facebook pagina te zien. Verdere info over deze avond is vinden op de Facebook evenement pagina.

Steunen jullie Roy in dit top initiatief en vraag een plaatje aan met een bijdrage die je kunt missen, samen sterk voor dit doel. Onderstaand meer info over de ziekte en de doelstelling van Roy.

Sponsorloop t.b.v. de ziekte ALS
Zoals sommigen van jullie al weten maar velen ook nog niet, is mijn moeder vorig jaar september gediagnosticeerd met de ziekte ALS.
Ondanks alle ellende die deze ziekte met zich mee brengt maken we er het beste van in de korte tijd die we nog hebben.
De humor blijft en hebben nog genoeg lol met ons allen. Doordat deze ziekte nog steeds ongeneeslijk is, is onderzoek hard nodig.

Daarom ga ik samen met mijn vader de 10 km funwalk doen ergens tussen 24 mei en 6 juni( je kunt zelf dag uitkiezen). Haar man Alex was ook graag meegelopen maar die heeft zo goed als alle zorg op zich genomen en doordat de ziekte met een enorm temp zich uitbreid, blijft hij bij haar.
Echt zoveel respect voor deze man. Dat kan ik niet in woorden uitdrukken!

Daarom vraag ik jullie (en nee het is absoluut geen verplichting) om een donatie te doen voor onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte!
Doneren kan door te klikken op deze link! Dan helpen jullie mij om voor deze sponsorloop zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS!

Roy