‘T woeëntsimmer request live

Een hoop mensen hebben mij benaderd en willen graag iets betekenen en ik ga het proberen.

Zaterdagavond 21 maart 2020 ga ik van 19.00 uur tot 20.00 uur live jullie verzoeknummers draaien, een soort “woeëntsimmer” request.

Wil je steun betuigen aan de Kerkraadse startende en zittende ondernemers in zwaar weer (mijn deel is centrum), gooi een envelopje in de brievenbus van de Sjlaagboom met je naam en gewenste muziek titel en ik zal deze dan zaterdag draaien met mijn beperkte humor als toelichting.

Niet in de gelegenheid om te komen of een envelopje in te gooien maar wel iets willen betekenen. Stuur een Facebook privébericht met je gewenste bijdrage, telefoonnummer en liedje en ik zal een Tikkie laten toekomen. Is een uurtje te kort plakken wij er tijd aan. Advies indien je iets wil doen, doe het in voor uit en kom niet zaterdagavond met zijn allen. Ga lekker op de bank zitten en maak er een feestje van en als men toch wil komen, houdt ruim afstand van elkaar (minimaal 1.5 meter).

Iedere bijdrage is welkom, het zijn de kleine dingen die het doen. Maar je kunt ook zelf iets doen. Velen zijn begonnen met bezorgen en afhaal maar vergeet niet de kleine detailhandel, koop een cadeaubon of iets anders. Het circus begint pas, wij zijn er nog lang niet…..

Steun je deze actie en kun je een kleine bijdrage missen, samen sterk voor os Kirchroa. Misschien ook een idee voor ondernemers om in de wijken op te pakken?

Een overzicht zal na sluiting van de actie gepubliceerd worden want openheid van zaken zijn mijn vereisten.