De eerste resultaten van onze actie

Lieve mensen, als je niet kunt slapen door een gevoel van “gepaste vreugde” in deze crisistijd.

Met jullie steun hebben wij voor onze actie van aanstaande zaterdag “live woeëntsimmer rekwest” via Facebook inmiddels het bedrag van €1000,- gerealiseerd! Dit betekent dat ik 4 enveloppen (1x reeds geleverd) van ieder €250,- ga bezorgen bij één van de ondernemers in het centrum van Kerkrade. Het eindresultaat is nog niet in zicht daar wij zaterdagavond om 19:00 uur pas live gaan (langer dan een uur) en een groot deel zaterdag tegen die tijd hun bijdrage gaan doen.

Wij zullen er zorg voor dragen dat je buiten ook een beetje meekrijgt (wat geluid betreft) maar houdt rekening met afstand houden van elkaar, minimaal 1,5 meter is noodzakelijk.

Ons advies:

Geen risico nemen i.v.m eventuele drukte, gooi je envelopje met verzoeknummer één dezer dagen in onze brievenbus en kijk lekker op de bank mee. Ruim 2 uur leuke muziek aan elkaar gesproken door de “entertainer” zelf met de befaamde momenten van beperkte humor. Een beetje vrolijkheid proberen in deze zware tijd.

Het filmpje op onze Facebook pagina heeft een hoop los gemaakt. Kk wilde jullie graag informeren over de stand van zaken en de emoties kregen de overhand, het is niet anders. Maar het heeft een hoop mensen wakker gemaakt, gelukkig.

Niet in de gelegenheid om te komen en toch iets willen betekenen? Stuur een Facebook privébericht en ik laat je een Tikkie of het rekeningnummer toekomen. Uiteraard gaat na het resultaat een bericht van openheid geplaatst worden betreffende alle binnengekomen bedragen.