Nu nog even genieten


Onze voorlaatste dag is aangebroken, morgen nog een hele dag en dan is het avontuur afgelopen. Maar goed….nu nog even genieten.

Vanaf een strandbedje op Kokomo beach schrijf ik ons verhaal. En u leest het goed, Kokomo beach voor de tweede keer, het was ons goed bevallen. Het is nu 33 graden, bij jullie ook? maar goed. Hier is het anders wat warmte betreft en wij doen niks. Een beetje zwemmen, liggen en dom kijken, daar is Marcel meester in.

Gisteravond stond een bezoekje aan Pasawa op het programma, een nieuw geopend “restaurant” wat mooi is gemaakt middels containers. Het is een beetje het concept wat ze in Heerlen aan het ontwikkelen zijn. Diversen restaurants met eigen specialiteiten, wat het bijzonder maakt is dat je vanaf de kaart kunt kiezen. Welk restaurant maakt niks uit, het wordt je aan de tafel  geserveerd. Enkel de BBQ is een aparte “afdeling” maar zeer de moeite waard, lekker mals vlees, frietjes en klaar is kees…of hoe de BBQ meister zijn naam is.??

En vanochtend weer vroeg bij bakkerij de Zon waar het “straathondje” al staat te wachten op de bezoekers en hopende op een broodje. De bakker heeft zijn dienst al gedaan…..de verse broodjes en croissants liggen al te wachten op afname. Het is bijzonder om te zien….waar wij in Nederland de waren keuring op je nek hebt zitten voor een kapot rubbertje is het hier allemaal iets gemoedelijker.

Voor nu, chillen, waarbij wij al een vriendelijke meneer tegen komen. 45 jaar in Nederland gewerkt en nu hier, zijn thuisland, helemaal niks doen zij hij lachend.