Met een “wazig” plaatje sluiten wij een mooi weekend af


Met een “wazig” plaatje sluiten wij een mooi weekend af, met zondag de Damezietsong als hoogtepunt.

Zaterdag 19 februari staat de Rollatorzietsong op het programma. Vanaf 14.00 uur begint het programma met verschillende artiesten, waaronder Los mar Joa, Fer Kousen en nog veel meer, maar heel belangrijk de proclamatie en een groot deel “kwatsj” a la carte. De kaarten kosten €7,50 en reservering kan via messenger. Als je erbij wilt zijn….wacht niet te lang…de overige Zietsongen waren in korte tijd uitverkocht.

Wie is de Rollatorzietsong ontsjange?
Al meer dan 15 jaar geleden is het alweer… aan de bar van a jenne sjlaagboom is het idee ontstaan. Frans Haselier zat met René Muller te denken….en met een simpele naam is het geboren.
In eerste instantie voor de “ouderen” maar inmiddels uitgegroeid tot een van de meest legendarische zietsongen waarbij een humorvolle presentatie met veel chaos en de proclamatie van een prins of als het niet anders is een prinses een van de hoogtepunten is.

Vele artiesten die de bhuun vullen en alles met vertraging, waarbij de presentator het maar recht moet breien. Al met al….een zietsong voor jong en oud.
Erbij zijn is een must….een ervaring rijker wel te verstaan.