Ing hoeëgheed mit e hats va jood


Sjtadsprins va 1982 Guido d’r I jeet in d’r Himmel wieër viere???

Op dit beeldje zien wij een stralende Guido in het midden. Een foto die tijdens het vieren van zijn 3×11 jubileum is gemaakt. Guido was een bijzondere persoonlijkheid binnen de Prinseroad, hij had een band met jong en oud. Standaard met zijn fotoapparatuur was hij bij vele activiteiten aanwezig.

De vraag was wel steeds…..zou de foto iets geworden zijn?….de positie waarmee de foto vaak werd genomen was niet altijd even logisch….om het zo maar even te zeggen?. Ook bij een hand geven tijdens het begroeten, wat traditie is binnen de vereniging, of bij het welbekende schouderklopje van Guido kon je een afspraak maken bij de fysio. Hij had een luisterend oor zonder direct een mening klaar te hebben…..je had niet altijd gelijk bij Guido, zijn mening liet je ook wel eens anders denken.

Als actief lid van de Prinseroad van de KVV en zijn Schutterij St. Sebastianus 1617 gaan deze verenigingen, en ikzelf een persoon met een hart van goud missen. De ziekte heeft hij niet kunnen overwinnen, de gezondheid liet hem in steek. Wij wensen de familie Plummen heel veel sterkte met dit verlies in de gedachte houdende dat hij bij velen een gewaardeerde persoon was.

Kirchroa is inne faine miensj ermer,
d’r Himmel is inne joode sjteër riecher⭐⭐⭐
‘T jeed diech jod koempel?❤

(Mit dank aan John Paffen vuur ‘t aa lievere van ‘t fain bildsje)