Het bericht van de overheid


Het bericht van de overheid heeft ons van binnen geraakt, het live Facebook filmpje van gisteravond heeft behoorlijk wat los gemaakt bij onze fans. Het gevoel van machteloosheid, niet wetende wanneer, de detailhandel open, de horeca met al haar facetten dicht en de besmettingen blijven oplopen.

Veel van jullie willen iets betekenen, hulp aanbieden, geld doneren maar dat is voor ons moeilijk te accepteren. Wij (ik) ben van het zelf boontjes doppen, wil mensen iets bieden voor de giften. Vandaar dat ik het “alleen krijgen” moeilijk tot niet kan accepteren.

Wat gaan wij doen?
In het voorjaar hebben wij de “draaiavond” voor de detailhandel gedaan. Nu wil ik het als nog voor A Jenne Sjlaagboom doen op 2e kerstdag. Noem het maar Serieus Request vuur ‘t woeëntsimmer van d’r Maat.

Jullie kunnen vooraf een plaatje aanvragen, via Facebook messenger of gooi een envelop in bij A Jenne Sjlaagboom met je verzoeknummer en een kleine bijdrage. Wij gaan de lijst maken en 2e kerstdag gaan we live op Facebook van 16.00 uur tot 21.00 uur jullie plaatjes draaien met de nodige commentaren. Tussendoor gaan wij nog enkele leuke acties doen, al met al…. een middag/avondvullend uurtje …..of uurtjes…

Misschien kunnen wij op deze manier een kleine reserve opbouwen voor de maanden die komen. Wij weten niet wat januari en februari gaan doen. De restaurants misschien open maar de cafés zullen het zwaar krijgen want dit is de “natte horeca” en daar vallen wij onder. Het is afwachten wat dit gaat doen.

Gaat u ons steunen?