Even wat anders dan de verkiezingen….of toch weer niet?


In ieder geval…..vandaag twee weken geleden was de opening van “de vunnefde joaresstiet”. En inmiddels zijn er al twee van de drie Prinsen bekend, deze twee toppers gaan vasteloavend vierend Wes en Egelzer voor in de vele activiteiten die de verenigingen en hun “vieëdele” rijk is.

Stan d’r I
D’r Prins van de VVKW, een prins met een bijzonder verhaal. Een goedlachse heerser die weet wat vasteloavend is en over zijn schouders kijkt “van oes d’r Himmel” zijn vader Patrick
mee. Samen met zijn vriendin Bente, zus Britt en moeder Jolanda gaan zij een onvergetelijke periode tegemoet die een bijzondere gedachten met zich mee zal dragen. Samen met de gehele vvkw familie en veel, heel veel vrienden zal het een mooie beleving worden.

Prins van Egelzer, van de Burgerlust wel te verstaan….Dylan d’r I zal voorop gaan in het jubileumjaar van de Burgerlust (9×11 joar).
Dylen is geen onbekende in het Egelse, als jeugdprins van zijn geliefde Egelse was het dan ook een droom om ook de functie van Prins te bestieren. Met vader Guido in de Elveroad, moeder Mirjan, de begeleidster van de dans & showgroep van de Burgerlust en zus lief Whitney die ook met vasteloavend groot geworden is klopt de basis die er voor nodig is om deze functie te vervullen. Samen met partner Whitney, om verwarring te voorkomen het is niet de zus???? (hebben dezelfde naam) zullen zij gaan genieten van een mooi maar kort seizoen.

Wij wensen beiden prinsen een mooie tijd toe en zullen ze ongetwijfeld tijdens het voorprogramma van “d’r vasteloavend” begroeten in ‘t vasteloavends woeëntsimmer van d’r Maat. Proficiat beide heren met jullie “heerschap” over Wes en Egelzer….vasteloavend samen.