Eén week in lockdown


Vanavond meer nieuws over de oktoberfes avond op 31 oktober waarbij je met de feestbox (tot vanavond nog te reserveren) de link krijgt om mee te genieten van een gezellig avondje. Maar nu, een mooi project afgerond, de muziek clip. Tag je Facebook foto koempel en laat hem of haar meegenieten van dit stukje emotie.

Bij de eerste lockdown hadden wij een oproep gedaan om foto’s van momenten in te sturen, foto’s waarvan je een goed gevoel krijgt, die een betekenis voor het leven hebben, ongeacht de huidige situatie. In deze tweede lockdown voelt het voor een ieder anders. Voor ons als horeca voelt deze eerste week als een maand aan. Het is een dubbel gevoel, de eerste keer werden wij verrast, nu, de tweede lockdown, ben je op alles voorbereid en gaat de tijd dan ook tergend langzaam voorbij.

Als je dan deze clip bekijkt en naar de woorden luistert weet je des te meer te waarderen wat wij hebben gehad. Het is een onzekere tijd maar wij blijven de moed erin houden en blijven denken aan o.a. deze mooie momenten van jullie in deze clip. En dan vloeit er een traan, een stukje geluk in 4 minuten tijd. Mensen zien genieten, lachen, lief hebben, dankbaarheid, gevoel.

Met een grote dank voor de belangeloze medewerking van onderstaande heren en dame. Jullie mogen trots zijn op dit resultaat, een stukje gevoel voor eeuwig vastgelegd.
Producer Mark Putz
Tekst Maurice Hinzen
Zang Patrick de Groot
Clip Nathalie Villier