Een mooie dag


Een mooie dag….de horeca vandaag open?

Met 15 maart in het verschiet is het een jaar geleden dat het corona verhaal ook de horeca trof. Zondag 15 maart 18.00 uur sluiten, dit kregen wij op deze dag om 17.30 uur te horen van onze MP. Inmiddels zitten wij in de tweede lockdown en zijn wij van de 52 weken maar liefst 31 weken gesloten, zonder perspectief, niet te bevatten en je vraagt je af hoe krijg je het rond?

De ondernemers op de Markt doen vandaag niet het terras open, het mag niet en iedereen weet wel hoe nijpend de situatie is maar om nog meer chaos te veroorzaken is niet onze insteek. De politie en handhaving zijn ook gewone burgers die hun werk moeten doen, deels zijn er ook wel bij die het wel eens verkeerd oppakken maar bij hun loopt de spreekwoordelijke emmer ook over. Onze burgemeester die verantwoordelijkheid moet afdragen naar anderen en die ook ziet dat het zo niet langer gaat. Iedereen is er klaar mee, en of het allemaal wel klopt wat gebeurt, niemand weet het precies, de voor- en tegenstanders niet.

Wat wij (Sjlaagboom) wel weten is dat positief blijven het enige redmiddel is om te overleven, laat voorop staan dat er “van binnen” veel tranen vloeien, maar wij zien het glas nog steeds half vol, hoe lukt dit dan? Dankzij jullie, lieve volgers en bezoekers, jullie steunen ons in alle opzichten, van kaartjes tot donaties en aankopen en dat geeft een gevoel van dankbaarheid en optimisme. Onze hopelijk “laatste” grote actie loopt, de Goodiebag voor € 25,-

Doet u mee? Stuur een bericht aan de Facebook pagina. Samen slaan wij ons erdoor, met uw steun, net als de afgelopen 31 weken.
Sjlaagboom is e jeveul, Sjlaagboom is Kirchroa, Sjlaagboom zut uur.