Een dankbare verjaardag


Heel veel dank aan een ieder die mij op welke manier dan ook heeft gefeliciteerd. Het is teveel om persoonlijk te danken vandaar even via deze weg. Alweer 43 jaartjes op deze wereld. Je zou het niet zeggen maar het is echt 43, kwante etres of zie iets. Volgend jaar hopelijk 4 x11 oftewel een knalfeest…

Voor die mij een beetje kennen, ik ben geen verjaardag mens, cadeautjes voel ik mij niet prettig bij. Geven wel, ontvangen niet, weet niet hoe het kan maar zit in mij. Maar toch, vandaag 5 april 2020, een bijzondere verjaardag.

Bente en Kim hebben altijd wel iets voor mij bedacht, van de collega’s chocolade en een Jamma cadeaubon. Van mevrouw koekwous een mooie “fakkel mit klumpjer” en dan komt onze mini kanjer van het team, Lonneke. Met een heel mooi geschenk en dan de flessenopeners, geweldig en dat siert Lonneke. Zij is een beetje de knutselmuts van het team, ook altijd aan ander denkende.

Op gepaste afstand heb ik tijdens het “klussen” een deel van het team mogen begroeten en de wensen in ontvangst mogen nemen. En dan ga je weer ideeën bedenken…. Wat gaan wij komende week doen en kebeng, er schiet weer iets leuks te binnen.

Onze voorraad kan wel een stootje verdragen maar toch, het is onzeker hoe lang het nog gaat duren en dan kunnen wij beter onze “voorraad” in geschenkverpakking “verkopen” met een heuse “sjlaagboom” oorkonde. Alles voor een mooi prijsje, als dankjewel naar jullie toe. Ludiek met ook nog een bijzonder glas, iets te knabbelen en verschillende lekkere biertjes. Geen paniek voor de dames, wij doen ook een flesje fris bij de cadeau verpakking.

Ook zijn wij bezig met mooie kleurplaten voor de Pasen maar daar over meer later. In ieder geval, wij houden de moed erin. Achter de wolken schijnt de zon.