Doen jullie mee?


Ik had gisteren een brief geplaatst die wij aan onze dochter geven als zij 12 jaar oud is. Dit heeft veel losgemaakt en heeft ook weer ideeën gebracht.

Wat is de intentie?
Deze periode zal de wereldgeschiedenis in gaan, het zal en mag nooit vergeten worden. Wij nemen het initiatief om een boekwerk te produceren met persoonlijke verhalen. Voor je dochter, moeder, vrienden of wie dan ook. Met deze verhalen of gedichten willen wij graag de historie voor ons huidige en het nageslacht in eren houden. Laat je hart spreken, neem diegene mee in jou persoonlijk schrijven, wat je voelt, wat het betekent. Schrijf je gevoelens op papier en wij gaan deze bundelen zodat deze periode die de wereld, en zeker onze lokale situatie, voor altijd zal veranderen.

Achter de schermen zijn al gesprekken gaande met een drukker/vormgever om te kijken wat de beste en mooiste opties zijn. Er zal een stichting gevormd worden, die zorg zal dragen voor de productie, inkomsten en uitgaven (geheel los van A jenne Sjlaagboom). De eerste serie zal (bij voldoende belangstelling) per inschrijving worden verkocht, de “winst” van het boek zal geheel in de stichting blijven en hiermee zullen goede doelen in Kerkrade gesteund worden.

Wil jij je verhaal of gedicht aanleveren en daarmee deze wereldse crisis een blijvend gezicht geven zodat onze “toekomst” nooit vergeet wat er is gebeurd en misschien (hopelijk) een stukje besef creëert?

Stuur je verhaal dan naar onderstaand e-mail adres en ik reageer terug.

watefes@gmail.com
t.a.v. boekwerk Corona

Met vriendelijke groet,
Marcel