Afgelopen zaterdag eenmalig om 17.00 uur onze deuren gesloten …waarom?


Zaterdag 1 februari is het Jalabal. Eén van de weinige activiteiten waar ik als ex-prins aan deelneem, de tijd laat het niet altijd toe om met de vereniging mee te doen/gaan. Is ook niet erg want dat is als men in de horeca werkt. Maar komende zaterdag wil ik als jubilerende “Marcel d’r II” mee gaan vieren.

Nu heb ik wel een team wat altijd voor mij en onze gasten klaar staat maar zondag is de Herrezietsong in a Jenne Sjlaagboom. En dat betekent om 09.00 uur weer klaar staan voor ruim 220 heren.

Afgelopen zondag was de beurt aan de dames en dat hebben wij gemerkt. Het was een tropen rooster weekend en dat breekt je door de week op. De dames hebben genoten en dat telt. Komende zaterdagavond pakt het team zich dan ook even de rust zodat wij zondag in alle vroegte weer “tsjakaaaaa” kunnen zeggen.

Afgelopen proclamatie heb ik van onze voorzitter van d’r Prinseroad, Han Willem d’r I Wöltgens een mooi dankwoord mogen ontvangen. Het “sjtuute” hoeft van mij niet maar ik laat jullie graag even meegenieten van die fijne woorden en daarmee ook begrijpen waarom ik er zaterdagavond graag bij wil zijn.

Ik sluit af met mijn spreuk van 2009:

Vasteloavend viere, broecht me inne kirchroadsjer nit tse lieëre,
drum mit inne feste paaf…..Kirchroa Alaaf!