Actie woeëntsimmer request bijgesteld


De actie wordt bijgesteld, wij gaan voor heel Kerkrade! Er komen nog dagelijks verzoeknummers binnen met giften. Wat gaan wij doen….

Zaterdag live op Facebook van 18:45 uur tot 23:00 uur verzoeknummers draaien tegen een vrije gave. De gehele opbrengst komt ten goede van (startende) ondernemers die het financieel moeilijk hebben door de corona crisis. Noem het maar een soort glazen Sjlaagboom. Wil je ook nog iets betekenen, stuur een Facebook privébericht met je gewenste nummer en ik stuur een berichtje terug.

De deur blijft dicht en alles verloopt via de brievenbus en Tikkie. De eerste €2000,- zijn al verdeeld onder 8 ondernemers die het goed kunnen gebruiken. Ben je een ondernemer uit welke wijk dan ook, stuur een mail naar watefes@gmail.com (alleen voor aanvragen) en in onderling overleg zullen wij €250,- overboeken.

Er komen gelukkig steeds meer initiatieven en samenwerking is daarbij belangrijk! Achter de schermen is overleg gaande voor volgend weekend!

Zaterdagavond om 23:00 uur wordt het totaal bedrag van deze actie bekend gemaakt! Op naar een mooi bedrag dat wij een hoop ondernemers in zwaar weer met een druppel op de gloeiende plaat kunnen helpen…

Laat Kerkrade zien waar wij sterk in zijn (los kirchroa zieë woa vier sjterk in zunt).