5 mei 2017


Na een korte “verbouwing” konden wij als nieuwe uitbater van het mooiste (een beetje opscheppen mag) café van de markt de deuren openen. In die 4 jaar tijd is heel veel veranderd, buiten de situatie over de gehele wereld hebben wij zowel binnen als buiten veel aangepakt. Wat te denken van de aankleding, de bar verplaatsen in de zaal, airco, toiletten, keuken, vloeren, windschermen, bar verlengen, buffet veranderd en nog veel meer kleine en grote veranderingen achter de schermen waarmee wij logistiek nog beter kunnen werken.

Nu is 4 jaar geen echt bestaansrecht maar als wij kijken wat er bereikt is met ons team en jullie trouwe gasten zijn wij toch wel een beetje trots. Wij hadden als doel, alles klaar voor het WMC 2021. Dit is ons gelukt, helaas voor het WMC en velen andere kwam corona. Maar corona heeft ons sterker gemaakt, een stukje ondernemerschap is bij ons ontstaan waarbij wij zelf niet gedacht hadden dat wij het in ons hadden, nood breekt wetten zullen wij maar zeggen.

Wij zijn dan ook klaar voor de toekomst, optimistisch, ook al is er nog een lange weg te gaan. 4 jaar is geen feestelijke datum, 5 jaar een beetje dus op naar 2022. Donderdag 5 mei 2020, 5 jaar ‘t woeëntsimmer van d’r Maat. Wat wij dan gaan doen? Dat zien wij dan wel weer.