04.14 uur en nog steeds nagenieten


De eerste slaap is uit, niet al te best maar goed, zijn de omstandigheden. Je blijft malen om meerdere dingen die gebeuren in een rare tijd.

Maar wat ons niemand meer afneemt was zaterdag. Het klinkt allemaal heel raar, wij zijn “pas weer 4 weken dicht”, wat uiteraard al te lang is, maar als je het jaar 2020/21 bekijkt en dan nagaat dat wij meerdere maanden dicht waren is dit een korte periode. Maar deze dag was een “feest” van dankbaarheid…..wat een sfeer, mensen die met elkaar plezier hebben, lachen, meezingen….

Het zijn simpele dingen die wij hebben gemist, en onze gasten ook. In een tijd van korte lontjes in de samenleving was het bij ons gisteren het tegenovergestelde. Jeveul, klasse en dat belooft wat voor de toekomst, jullie, maar zeker ook wij hebben zin in mooie tijden, het leven vieren met lieve gasten voor de bar….en af en toe ook achter de bar?

Een grote dank gaat dan ook naar mevrouw Dassen en de handhaving, het lijkt allemaal vanzelfsprekend maar dat is het niet, kijk maar naar verschillende gemeenten in het land.
Wij gaan ons voorbereiden op februari. Een feestje op welke manier, met welke regeltjes dan ook gaan wij dan vieren. Net als het leven, het is te kort om je druk te maken over andere zaken wat het niet waard is. Laat iedereen in zijn waarde en mening en geniet van de juiste mensen om je heen en kijk ook naar mogelijkheden niet naar beperkingen?
Op noa anger tsiete.