Wij gaan ons inzetten voor KVC Oranje


Een van de oudste verenigingen van Kerkrade en een middelpunt van de samenleving in Bleijerheide. De kantine is gesloten dus een groot deel van de omzet valt weg en dat is lastig. De kosten lopen door maar de inkomsten zijn beperkt en de contributie doorbetalen is niet voor ieder gezin haalbaar, iedereen zit in een andere situatie.

Wat gaan wij doen?
Een koffie to go op 1 mei 2020 en de BBQ met bierproeverij actie op 2 mei 2020.

Komende vrijdag 1 mei tijdens de weekmarkt serveren wij van 09:00 uur tot 12:30 uur de koffie of cappuccino to go! Deze wordt u aangeboden voor €2,20 en het gehele bedrag zal ten goede komen aan KVC. Er zal een speciale spaarpot op de tafel (buiten) komen te staan waar u het bedrag in mag doneren.

Ook gaan wij €2,50 per BBQ pakket doneren aan deze actie. Tot en met woensdag 29 april 2020 kun je aanmelden voor de bierproeverij met BBQ pakket. Bekijk hier het bericht of stuur een bericht via Facebook Messenger. Het vlees wordt verzorgd door @BBQexpressparkstad van Luuk Steins. Ook deze ondernemer heeft zijn roer moeten omgooien en met deze BBQ bestelling steunen wij dan ook weer deze topper.

Doen jullie mee?
En uiteraard op gepaste afstand en vergeet onze collega’s op de Markt niet. Deze hebben ook koffie en etenswaren to go. Iedereen wil een beetje omzet creëren…..samen sterk!!