Vanavond te gast in an d’r dusj in ‘t Woeëntsimmer, Kevin Starmans


Deze Kirchroadsjer jong, wereldreiziger, geschiedenis kenner, KVC goeroe en Ons Dierbaar Bleierheide kar trekker schuift vanavond aan in onze talkshow.

Vandaag was de “dusj” in eerste instantie gereserveerd voor Sylvanna, zorgmedewerker op de eerste zorg, maar de ziekte Corona gooit de spreekwoordelijke roet in het eten. Haar partner heeft de ziekte opgelopen. Als zorgmedewerker is dit de laatste tijd een veelvoorkomend probleem. Sylvanna mag daarom niet in contact komen met andere. Een wijs besluit en wij wensen Roger alle kracht toe. Het is een bikkel maar je weet maar nooit.

Met Kevin hebben wij een waardige opvolger en voor woensdag aanstaande staat er ook weer een interessante gast met een mooi initiatief op het programma.

Terugkomend op het Corona virus.

Het blijft een discutabel iets, ook voor mij. Wat doet het met de gezondheid, hoe ver ga je met de regelgeving, waar leg je de grens voor maatregelen, met name economisch gezien. In mijn eigen kring hebben 3 helden in mijn leeftijd het virus te pakken en 3 markante personen uit de wijk centrum & de Holz hebben dit virus niet overwonnen. Ik hoop dat deze 3 helden, alle zorgmedewerkers, dit wel gaan winnen, want het leven is te mooi, net als hun. Bijzondere personen die altijd voor een ander klaar staan en dat is emotioneel een zware periode voor ons en iedereen die het krijgt te horen.

Je krijgt het te horen, je doet je best door voor andere te zorgen maar dan. De wereld staat even stil, je ziet het doem scenario. Wat gebeurt er met mij? Gelukkig verschilt het erg maar je wilt niet in de gedachten kijken, een kleine emotionele hel op aarde. 

Wij wensen deze 3 kanjers (ik noem geen namen vanwege privacy, maar zij weten het) alle kracht van de wereld toe. En voor iedereen die getroffen is eveneens, familie en vrienden. Zoek steun met elkaar door te praten en contact op afstand. Voor een ieder die iemand verloren heeft aan deze ellende. Gecondoleerd en alle sterkte voor alle nabestaanden, met voor mij deze 3 markante personen in het bijzonder.

Vanavond schenken wij hier de aandacht aan.