Wat woar ‘t sjun en weëd ‘t weer sjun…


Deze foto is gemaakt door Jos na afloop van de Herrezietsong in de Rodahal. De heren en deels dames waren massaal naar A Jenne Sjlaagboom gekomen voor een afterparty/borrel. Binnen was geen plek meer…..ram d’r hammer wa.

 

 

Wij zijn nu weer bijna 4 weken open, zei het met de nodige dagen slecht weer, maar dit mag de pret niet drukken. Het terras heeft gelukkig bij een beetje “goed weer” haar diensten weer bewezen en nog fijner, jullie weten ons te vinden. Veel vaste gasten hebben wij welkom mogen heten maar ook veel nieuwe gasten. En dat geeft een goed gevoel, een warm gevoel.

Binnen mag nog niks m.u.v. naar de wc gaan maar bij het naar binnen gaan spreken velen zich uit hoe mooi het is en is geworden en dat doet goed. Wij hopen dat er binnenkort wat meer mag, en met name binnen want wij staan te popelen om ook binnen weer het een en ander te organiseren, in de maand november (is wel nog even) staan de eerste “zietsongen” op het programma. Wat te denken van een dame en herrezietsong…

Nogmaals dank aan een ieder die geweest is of nog een bezoekje aan ons gaat doen. A jenne sjlaagboom, een begrip sinds 1955 in Kerkrade en ook over onze stadsgrenzen.