Wat een dag


Wij zijn inmiddels alweer een paar uurtjes verder maar de momenten van beleving houden je uit de slaap. Het was een geweldige nieuwjaarsdag, wat een feest van vriendschappen onder onze gasten.

Het was “achter de bar” net te doen…..de “ruimte” van werken is beperkt dus je moet het maximale benutten en improviseren. Maar iedereen kreeg zijn drankje op tijd, jullie zagen dat wij het “druk” hadden en dat gevoel van “geduld” van onze gasten is goud waard, dankjewel hiervoor. Ook een grote dank naar een ieder die even bijspringt, het glaswerk terug brengen als voorbeeld. Het is niet vanzelfsprekend maar jullie doen het toch maar even…..dankjewel.

Een dankjewel aan Dave & Nadine voor het bijspringen in de zaal…..en even de papiertjes bijvullen op de toiletten. Ook een compliment aan Tom, zijn muzikale kwaliteiten achter de draaitafel waren weer eens top, en chapeau aan Herman Blaauw, even een surprise optreden doen met een volle bak aan gasten, zijn repertoire werd luidkeels meegezongen.

Wij proberen nog even te slapen…..het gaat weer een drukke week van voorbereidingen worden…..de evenementen en nodige borrels staan op de planning. Onder andere volgende week de proclamatie van onze nieuwe Stadsprins……wie gaat het worden??? Nogmaals dank aan een ieder die er was….jullie hebben er een feestje van gemaakt ❤️❤️❤️❤️…..voor jullie en voor ons als team.
Op naar mooie tijden ?