Voor het goede doel


Vuur d’r jouwe tswek….. vier sjtelle vuur…

Dit is Winnie, zij zet zich in, samen met een team van vrijwilligers voor het event walktosurVIEve op 10 en 11 juni aanstaande. Deze “walk”….of wie me i kirchroa zeët “loof” ….. is ten bate van het geld ophalen voor het kankeronderzoek bij het MUMC+.

In het weekend van 10 en 11 juni zal het stadspark omgetoverd worden tot een heus “feestterrein” met diversen activiteiten van zang tot kunst waarbij zo veel mogelijk opbrengst wordt gegenereerd voor de stichting. In het park zal ook de wandeling zijn t.b.v. de actie. Via de website kan men zich aanmelden voor de “walk” of donatie. Meedoen in welke vorm dan ook zou een mooie bijdrage kunnen zijn voor dit initiatief.

Surf naar de site voor meer info over dit mooie event met een bijzondere gedachte, tenslotte is het een van de meest voorkomende ziektes, 1 op de 3 krijgt ermee te maken en iedereen heeft wel iemand in zijn of haar kring die ermee kampt. Laten wij samen ervoor zorgen dat middels een bijdrage in welke aard ook deze ziekte beter onder controle te krijgen is…..met als doel genezing.

www.ginkgoparkstad.nl