Verslagenheid


Met verslagenheid nemen wij afscheid van ons aller Sjaakie???

Wie kent hem niet, d’r Sjaak, levensgenieter, stapper, vriend, goedlachs en altijd zingend. Ieder weekend te vinden als er wat te doen was in de wijken, op de markt, bruin getint van de zonnestralen, met de korte broek of sjiek in ‘t colbertje. Bijna altijd alleen maar hij was met iedereen bevriend en was altijd aan de praat met in het bijzonder Pierre, zienge koempel, samen hadden ze de grootste lol.

Pierre kwam vrijdag met de melding dat Sjaak in het hospice was opgenomen, het ging niet goed. Vanochtend heb ik contact opgenomen met het hospice om te kijken of nog een bezoekje mogelijk was…..tevergeefs….zaterdag is hij overleden. Een gemis voor velen, zijn positieve gedachte….vier rrrrriete nog eine drinnnn…holadiehietie….en zingen…auf der vogelwiese……met na genoeg biertjes op effe tussendoor het kopje koffie….onze Sjaak.

Wij en de collega’s van de Wieëtsjaf gaan hem zeer missen, het waren zijn favoriete café’s waar hij in het weekend altijd te vinden was. Wij wensen zijn familie en vrienden met in het bijzonder Pierre veel sterkte met dit verlies en de verwerking.

Wij gaan Sjaak een ere-plaatsje geven met een mooie foto in ‘t woeëntsimmer van d’r Maat, het ga je goed. Voor altijd in gedachte, zing en laach doa boave wieër….maach de lu jek wie me ‘t hei och had jedon….vier zient os oeëts wieër.