Uit een schilderij motivatie halen


Wat ons, en mij dan weer de moed geeft zijn enkele berichten wat op Facebook langs komen, een daarvan is dit schilderij.

Misschien zien jullie alleen maar een leuke tekening van een eendje maar ik kan uit deze schilderijen een motivatie halen. Ik zie een kleine kanjer die ondanks de zware last toch probeert zijn doel te bereiken, en al is het doel “te klein” het gaat zich om de gedachte, je kunt het, je moet je nooit laten stoppen of tegenhouden door iets of iemand als je ergens in gelooft.

Nu is dat allemaal makkelijker gezegd dan gedaan, voor een ieder, en ook voor mij, wij trekken ons af en toe nog te veel aan wat andere zeggen over iets over jezelf of over je visie. Laat dit schilderij een voorbeeld zijn dat als je ergens in gelooft je veel kan en kunt bereiken, doorzettingsvermogen en achter of voor de schermen met de juiste personen om je heen.

Tegenslagen horen ook erbij maar dat geeft juist de kracht om er nog sterker uit te komen. Met vallen en opstaan wordt vaak gezegd en naarmate de jaren verstrijken is het een van de vele wijze spreuken in ons korte leven, want laat voorop staan….gezondheid is daarbij een groot onderdeel van en dat is een geschenk wat niet voor velen is weggelegd alleen als je zelf een “goede gezondheid” hebt wil je het wel eens vergeten.

Probeer met deze gezondheid het maximale te benutten en help waar mogelijk een ander die misschien niet in de positie is, of net dat steuntje of duwtje in de rug nodig heeft om zijn of haar doel te bereiken.
Samen moeten wij het doen, samen sterk.
(en klik gerust op de link voor nog meer van deze mooie schilderijen)
https://www.facebook.com/olavpaintings/