Op vakantie


Ondertussen dat onze toppers de zaak open houden zijn wij voor de eerste keer in 7 jaar eens 10 dagen op vakantie.

Men denkt dan bij zichzelf, moeten we dit op sociaal media plaatsen want er zijn altijd mensen erbij… vul maar zelf in! Maar op vakantie ga je nadenken en relativeren.

En ja, wij plaatsen een paar mooie foto’s. Want met dank aan jullie lieve mensen kunnen wij gaan. Wij werken hard, mag men natuurlijk niet over zichzelf zeggen, maar voor deze keer zeggen wij het gewoon. Lyanne die bij de apotheek en A Jenne Sjlaagboom de nodige uren maakt en ik 40 uur in drie dagen maak. Wij zeuren niet en goed sparen, dan kan dat ook.

En wat men hier kan leren van de mensen, geduld en respect naar elkaar toe.

Racisme is hier niet, vriendelijk zijn ze allemaal. Ze geven je voorrang in het verkeer, er wordt niet gescholden achter het stuur. Ze zijn rustig en werken, dat gaat prima en aangepast aan de temperatuur.

En nog mooier, geen materialisme. Ze zijn tevreden met de eenvoudige dingen en niet zoals bij ons, de ene nog meer dan de andere… waar de ‘belangrijke’ mensen zich boven de gewone mensen voelen.

Al met al, een stukje Nederland maar niet wat betreft karakter. Een voorbeeld voor menigeen Nederlander en het chauvinistische Kerkrade.

Zoals gezegd, A Jenne Sjlaagboom is open en volgende week kan men ons weer begroeten. Dank aan iedereen die door voor ons mogelijk hebben gemaakt. Wij willen het graag met jullie delen want A Jenne Sjlaagboom is een familie, A Jenne Sjlaagboom is een gevoel, samen één.