Momenten waar wij moed uit halen


…..onze reserve sint met altijd goede zin???

De vooruitzichten zijn alles behalve goed, de lockdown gaat er waarschijnlijk van komen. Het moet eerst misgaan in de zorg voordat ingegrepen wordt. Maar goed, als je je ergens op voorbereid dan valt het voor je gevoel nog mee….wil niet negatief klinken, maar dat is de realiteit.

Wij zijn ondertussen gewend dat het “braafste” jongetje uit de klas gestraft wordt. Wij hebben ons altijd aangepast, de regels zo ver als nageleefd, maar toch. In ieder geval, achter de schermen zijn wij al bezig met activiteiten en ideeën uit te werken voor als er weer een lockdown komt. Wij hebben al meer dan 1,5 jaar jullie steun mogen ontvangen en dat geeft ons juist nu de kracht om nog meer door te gaan.

Wij wensen alle getroffen ondernemers al veel sterkte en fantasie om ook van de komende lockdown het beste eruit te halen. En voor al onze zorgmedewerkers, chapeau voor jullie inzet, jullie doorzettingsvermogen, jullie hebben ook nog een privé leven en dat is een hoge druk. Vermoeidheid spreekt voor zich.

Nogmaals ik ben geen doemdenker en ben je voor of tegen, laten wij iedereen in zijn waarde, dat is het belangrijkste. Op naar “spannende” dagen voor heel veel ondernemers, patiënten en zorgmedewerkers.