Met je vrienden een eigen (speciaal) biertje tappen


De “normale” zomerse dagen duren hopelijk nog even maar het najaar komt steeds dichter bij. Wat gaan wij in het najaar doen?

De zaal zal omgetoverd worden in “Oktoberfes” sfeer. Met je beste vrienden je eigen speciaal biertje van de tap of gewoon het lekker Brand biertje. Jij bepaalt welk “20 liter vat” op de kraan aangesloten wordt. Afhankelijk van het biertje wordt de prijs gebaseerd, omdat je zelf achter de bar kunt staan en je vrienden mag “bedienen” is de prijs gunstiger. In overleg zorgen wij voor een royale borrelplank en uiteraard is een wijn of frispakket ook mogelijk.

Uiteraard zal de zaal ingedeeld worden volgens de RIVM regeltjes, dat betekent 20 personen maximaal. Chat en bel met je vrienden en begin te plannen. Vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag of op een donderdagavond. In overleg is bijna alles mogelijk.

De zaal zal “een open karakter” behouden maar is enkel toegankelijk voor je vriendenclub, noem het maar een vip gedeelte. En middels een App te downloaden kun je ook nog deels zelf de muziek bepalen. Datum reserveren? Stuur een Facebook privébericht en we gaan kijken wat mogelijk is.