In tegenstelling tot eerdere berichtgeving


Wij pakken voorlopig de maandag en dinsdag weer onze rustdag. Jullie zijn van ons gewend dat er altijd een top team klaar staat voor de babbel, langzame of snelle bediening, vriendelijk woord of als Marcel iets zegt. Dat betekent veel uren, ook achter de schermen en gezondheid is een geschenk wat niet vanzelfsprekend is, van zeer kort bij maken wij het weer mee en dit zet je aan het denken.

Werken is leuk, lange en veel dagen ook, zolang het lichaam het toe laat. En hier moeten wij zuinig op zijn. Wij zullen af en toe de “wat eten wij vandaag” maandag gaan doen, wat te denken van de schnitzel, saté of hamburgers. Een plaatsje op het terras gereserveerd en dan voor een leuke prijs smullen. Ook gaan wij af en toe het terras uitbesteden aan een collega ondernemer die maar een klein terras heeft maar o zo heerlijk kan koken.

Al met al….geniet van het leven….het duurt maar heel even en voor de mensen die hier geen begrip voor hebben (zijn er gelukkig niet zo veel)….om in de woorden van Sjaak te schrijven…. laat ze maar loelen.