Het project loopt ….


De eerste “bol” is overhandigd aan niemand minder dan mevrouw Dassen, burgemeester van Kerkrade. Met deze “bol”, ontworpen door Kjell Geeraedts en geproduceerd bij de firma Localz, symboliseert Kerkrade een stukje wereld. Samen sterk, voor elkaar daar zijn, en ons icoon van de Stad, Ozze Joep als verbindende factor.

Van de opbrengst van het kunstwerk gaat €15,- naar het goede doel. Dit goede doel is bureau jeugdzorg in Kerkrade. In goed overleg zal de opbrengst op de juiste bestemming terecht komen. Ook zal het boekwerk (komende week meer info) met deze “bol” gecombineerd worden. De omslag zal met dit unieke ontwerp vorm krijgen.

Al met al komen wij daarmee aan de voldoening van twee projecten die gewijd zijn aan het goede doel. Het geeft een fijn gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen. Om in de woorden van mevr. Dassen te spreken, tsezame sjtund vier sjterk!

De “bol” is op bestelling leverbaar en is in meerdere uitvoeringen mogelijk (basis €49,50). Bel of breng even een bezoekje bij de firma Localz gelegen op de Hoofdstraat ( ter hoogte van de wereldwinkel).