Enkele artiesten van de 3e online zietsong


Deze week gaan wij jullie de artiesten voorstellen welk belangeloos aan de 3e online zietsong meewerken. Om te beginnen met de “toppers” va Kirchroa, Los Mar Joa. De vaste artiesten van alle vasteloavend events in A Jenne Sjlaagboom. Deze 4 heren zetten iedere tent, zaal, huiskamer, slaapkamer, berging en ga zo maar door op de kop. Ze hebben inmiddels al de nodige jaren ervaring en daarmee een zeer uitgebreid pakket van schlager Hits, al met al, plezier verzekerd.

En onze tweede artiest, Aegidius.
Dit multi talent heeft in oktober 2020 zijn eerste optreden gedaan bij A Jenne Sjlaagboom. Wij waren verbluft van zijn muzikale talenten en hebben toegezegd dat als alles weer een beetje normaal kan deze topper niet mag ontbreken op de dame en Herrezietsong en het Oktoberfes. Van schlagers tot Tiroler hits, wat te denken van Andreas Gabalier, Mark Pircher, Anne-Marie Zimmerman, Schürzenjäger, DJ Ötzi en nog veel meer. Kijk gerust eens op de zijn pagina, www.aegidius-live.com

Het belooft weer een mooi feestje te worden. Deelname is nog mogelijk voor de zietsong van vasteloavend zamsdieg 13 februari 2021 (de livestream Facebook link kost €8,-)
Stuur een Facebook privé bericht voor deelname.