Een terechte winnaar


Een topper uit een talentvol gezin. Met haar volwassen stem heeft Emma televisie kijkend Nederland overtuigd van haar gave. Zoals Ali al zei tijdens de uitzending….ga je voor het winnen of het zingen….en meteen kwam het antwoord zingen. En dat is haar grote overtuiging naar het publiek, ze is zichzelf op het podium en het komt van uit het hart….het gevoel…. passie. En ondanks haar “rugzakje” en het pesten op school staat deze jongedame toch maar mooi haar mannetje. Voor een miljoenen publiek toch maar even “gewoon jezelf blijven” en je hart laten spreken, of beter gezegd laten zingen.

Mag dit een voorbeeld zijn voor velen, jong en oud, dat wat andere ook zeggen, welke mening, afgunst of kortzichtigheid dat zij over iemand of iets dan ook hebben. Als je gelooft in iets en nog meer in jezelf dan kun je veel bereiken. Zorg dat je de mensen die je toe laat je accepteren voor wie je bent, deze geven je het gevoel van respect en kracht omdat ze in jou geloven.

Lieve Emma, en de hele familie Kok, van harte gefeliciteerd met alweer een topprestatie. Dat jullie mogen genieten van dit gevoel en dat Emma in het bijzonder veel mag gaan betekenen voor mensen in de samenleving die ook met een “rugzakje” zichzelf door de samenleving moeten “slepen” en misschien wel eens de moed verliezen en juist door deze prestatie zien dat het ook anders kan. Op naar een bijzondere toekomst.