Een mooi plaatje van een mooie stad


Het eerste “17.00 uur” weekend zit er voor ons op. Het voelt raar aan, waar je normaliter pas in de avond los gaat ga je nu opruimen.

Het is voor een café zwaar, heel zwaar om je inkomsten met deze regelgeving te genereren. De openingstijden en dagen zie je van veel collega’s ook veranderen, er moet gekeken worden waar men op kan bezuinigingen om zodoende de schade te beperken. Met een prijsverhoging van de firma Heineken in het vooruitzicht en de geleden schade wordt het een spannend 2022.

Hoe verder? Wat gaat het allemaal doen? Wat mogen wij in januari?
Vragen waar niemand antwoord op heeft, het is afwachten en positief blijven.

Nu is het positief blijven steeds moeilijker aan het worden, je probeert maar dat is inmiddels al bijna 2 jaar. Je wilt je mening van de daken schreeuwen maar daar zit niemand op te wachten.
En nog belangrijker, je gaat naar de horeca voor ontspanning en niet voor nog meer gezeur over voor en tegen het hele corona gedoe. Er zijn al genoeg “wetenschappers” op Facebook, je wilt het niet ook nog aan de bar horen.

Zoals gezegd….positief blijven…..en dat positief blijven halen wij uit een hoop vaste en nieuwe bezoekers. Aan jullie die het betreft dan ook een grote dank, het gezellig komen borrelen, eten, kerstpakketje kopen, een royale fooi. Met deze warme gevoelens slaan wij er ons doorheen en wij vergeten niet, je merkt dat de “goodwill” veranderd van de mens. Verleden jaar was alles erg maar nu is het al allemaal “minder”, je bent toch open….

Maar juist, deze steun in deze tijden is nog meer dan goud waard, zoals gezegd, wij vergeten niet. Een ieder die het betreft, een grote dikke knuffel via dit medium, en als alles weer een beetje mag dan krijgen jullie het dubbel en dik terug…..want…….. na regen komt zonneschijn….niet alleen voor ons maar zeker voor jullie….een dankjewel voor nu en op naar een zware decembermaand.