Een grote dank aan jullie allen


Het was een dankbare avond, jullie hebben gedoneerd, geboden en gewonnen tijdens de live Facebook Serious Request. Maar in alle “drukte” is er ook het een en ander doorgeschoten.

Een dankwoord naar Jos van de Jumbo Carboonplein, niet alleen voor de envelop maar ook omdat Sanne en Marcel daar wat uurtjes gaan draaien om zo de lasten voor de komende maanden te kunnen dragen. Een dankjewel naar de mevrouw die bij de Jumbo een envelop kwam brengen, met een mooi verhaal over het waarom en de eigen situatie.

Een dankjewel naar een ieder die een verzoeknummer heeft aangevraagd en misschien toch het nummer gemist heeft. Of een ander plaatje is geworden omdat ik het niet zo snel kon vinden. Een dankjewel naar de helpende handen van een team, vrienden, vrijwilligers. Een dankjewel naar jullie lach op vrijdagochtend, het kopje koffie, de royale fooi, het “daar” zijn. Al met al, dankjewel voor jullie steun.

Wij zijn er nog lang niet maar wij laten ons wat invallen waarmee wij weer iets nieuws kunnen genereren. Ondernemer zijn is juist nu heel belangrijk, ondernemen….

Vanavond gaan wij iets weggeven. Het is aangeboden door Buck Office en Buck ontwerp en drukwerk. Voor nu, een fijne zondag.