Een belangrijk stapje voor velen


De pers conferentie van minister president Rutten, een belangrijk stapje voor velen….

Al 10 weken zijn bijna voorbij en voor mijn gevoel is positief blijven de beste medicijn. Maar positief blijven wil niet zeggen dat je het met alles eens bent. Zeker heb ik mijn twijfels en denk ik vaak genoeg, waar zijn wij mee bezig en waarom dit wel en dat niet. Maar ik werk in de horeca en daar ga je naar toe voor de ontspanning, af schakelen, lachen en een traan.

En dat is wat de mensen willen, ze willen een goed lachs gevoel krijgen. Jij, de gastheer, gastvrouw, kok, of in welke vorm dan ook. Jij bent het plaatje. Des te meer dan trots ben ik dan ook op mijn team, mijn Sjlaagboom familie. Altijd positief gebleven, geen kromme tenen reacties op ons aller Facebook. Geen theorieën waarbij je verdeling zaait, nee wij staan lachend nog steeds klaar.

Met jullie steun is dit ook gelukt, wij blijven lachen en positief door jullie brieven, reacties, belletjes. Dus wij wachten af en zien het positief in. Geld heeft het al gekost en zal ook nog geld gaan kosten maar ieder begin is mooi meegenomen. Wij zijn gezond en dat is heel wat waard, daarom kunnen wij iets voor een ander betekenen.

Alleen al in twee dagen tijd achter de schermen mensen gelukkig kunnen maken, een klusje, een praatje, een pluimpje. Daarom, lieve fans, houdt de moed erin. Heb ik zelf middels het van je afschrijven vaak genoeg terug gevonden. Er komt licht aan de horizon. Nog niet voor iedereen maar wie weet, het kan sneller gaan als verwacht.

En als wij de ondernemers die nog beperkt zijn in hun doen vanwege de regeltjes blijven steunen, op welke manier dan ook komen wij steeds een stukje verder.