De zondagsvlog


Het was een week van uitersten,

Donderdag een bezoekje aan Mai jr. in het Hospice….relativerend over het leven…en nu is het alweer zondagavond….de dagen zijn weer omgevlogen…..hoe zo relativeren?

Het was een “mooi” weekend…..waar het donderdag mog slecht weer was en in de avonduren maar bleef regenen was het vrijdag weer een beetje nazomer. De kaartverkoop voor het Oktoberfes was gestart….mooi om te zien dat de evenementen goed worden ontvangen…er zijn nog 30 kaarten beschikbaar, het belooft weer een gezellig feestje te worden.

De vrijdag….het was in de avonduren iets rustiger….tot dat een groep Roda fans onder leiding van Ido d’r I Bodelier arriveren…..de overwinning van Roda wordt gevierd…..het is mooi om te zien dat het onder supporters zo leeft.

En dan staat de zaterdag voor de deur….het optreden van We Two. Deze heren hebben onze gasten laten genieten van hun muzikale kwaliteiten….het was een meer dan gezellige boel.

En zondag…de Vive la Vide run in het centrum. Een feest voor de “atleten” onder ons. Een dikke pluim voor alle deelnemers….het uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld.
Mede door deze activiteit mochten wij weer op beide terrassen veel gasten begroeten. Het was een zeer gezellige nazomerse zondag….maar….de herfst komt er aan…je merkt het in de avonduren.

Komende week laten wij nog even de “agenda” langskomen….het wordt ern “drukke” oktobermaand.