De vunnefde joaresstiet is vuurbei


En wat was het een mooie tijd. Geweldige (Sjtad) prinsen van de nodige verenigingen mogen begroeten, zij straalde plezier uit, ‘t jeveul…..
Met de vele zietsongen en activiteiten heel….heel veel gasten mogen begroeten en wat is er gelachen en gehuild, de aandacht, de knuffel, een kusje…..een dankjewel…..gewoon van die kleine gebaren wat je door die weken een uithoudingsvermogen geeft wat eigenlijk buiten proporties is. Een grote dank dan ook aan jullie allen hiervoor.

Met een zeer klein team hebben wij geknald, de bezetting was af en toe op het randje….en dat is piepie….iedereen wil vieren….begrijpelijk…..maar soms is het lastig….en dan hebben wij toch weer de harde kern die doorgaat…..van de ochtend tot midden in de nacht, en de volgende dag alles spik en span….dat is d’r Sjlaagboom. Een gepaste dank is meer dan wat dan ook op zijn plaats aan vrienden die spontaan bijspringen…..even de cola aanvullen….de rotzooi wegbrengen….het broodje frikandel voor de toppers achter de bar…..ze doen het gewoon uit zich….en waarom?….. tsja…..het bestaat nog….iets doen voor een ander….en vergeten doen wij dat niet….voor de desbetreffende kanjers…..1000 moal dank….uur wit wem vier minge???

Een dank aan onze dj’s Tom Pluijmen en Marcel Amkreutz….wat een kanjers….de muziek in ere houden….en luisteren naar het publiek…..een geweldig moment voor ons was toen het liedje….klaine gardenoffiecier (zal waal fout jesjreëve zieë) werd gedraaid…..heerlijke ouwe leem en iedereen deed mee….klasse. En dankjewel aan de toppers van het team…..ze hebben zich voor meer dan 100% gegeven. Iedere keer opnieuw….en dat geeft ons (Lyanne & Marcel) die tomeloze energie om alsmaar door te gaan en alles netjes voor het team klaar te hebben bij aanvang.

De komende vasteloavend is nog ver weg… maar….wij gaan nog meer knallen….de zietsongen, de merchandising…..in het hoofd blijft het tollen…..geweldige ideeën staan te popelen om te ontplooien. Ook door het jaar gaan wij knallen…..als laatste bruin café van de Markt gaan wij dit nog meer waarmaken……ouwe leem….nee…..in ere houden…..over een paar jaar is een bruin café misschien een zeldzaamheid….en wij gaan ervoor om daarbij te horen.
Wij zien ons weer vanaf vrijdag 10.00 uur.

Danke uch alle, os trui fans…..uur zut jood weëd en maat d’r Sjlaagboom wat ‘t is woeëde…..’t woeëntsimmer van d’r Maat…..’t jeveul