Bonte kleuren


Inmiddels weer een dikke maand verder, de wereld draait nog steeds door. Misschien nog wel “sneller” als voorheen. En dat is de keerzijde van de medaille, er worden dingen vergeten, maar niets is vanzelfsprekend. Het wordt voor een groot deel normaal gevonden. Alles is prima, zo lang je zelf niets hebt, de bekende “ikke ikke” maatschappij!

Daarom dit armband, gekregen van gasten. Bonte kleuren, daar ben ik af en toe wel fan van. Wat is de intentie van A Jenne Sjlaagboom?

Wij gaan kijken of deze uitvoering in productie genomen kan worden. Dit is een product lokaal geproduceerd. Wij willen dit gaan verkopen, de opbrengst gaat in een spaarpot voor de stichting Wensulance. Want gezondheid is een geluk, niet vanzelfsprekend, en als het geluk je in de steek laat dan treft het niet alleen jou maar ook je achterban.

Misschien had je nog wensen maar het “geluk” is op. Dan is er nog een mooie stichting die het probeert. Laat dit zomerse armband voor geluk staan en schenk het iemand. Want geluk is niet vanzelfsprekend. Binnenkort meer info over de verkoop.