Boekwerk “Morgen is weer een nieuwe dag”


Een initiatief ontstaan door een brief aan onze dochter Bente, 6 jaar en “gelukkig” nog niet bewust van de impact rondom COVID-19. In samenwerking met de Ronde Tafel Kerkrade.

Het boekwerk is gebundeld met verhalen van mensen van alle dag. Hoe zien zij het, hoe gaan zij hier mee om, wat willen ze hun kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden meegeven. Om nu te lezen of juist over een paar jaar. Misschien is de bewustwording dan alweer vervlogen en wordt je na het lezen nog eens “wakker geschud” dat niet alles vanzelfsprekend is.

Het boek draagt de titel “Morgen is weer een nieuwe dag” (in het Kerkraads dialect: “Mörje is werm inne nuie daag”).

Nathalie Moonen kwam als eerste met deze pakkende titel (na Nathalie hadden meerdere deze titel) en Roger Cohnen had de “kirchroadsjer” versie. Beiden zullen een exemplaar ontvangen als dank voor het mee en bedenken.

De kaft van het boek is ontworpen door Buck Ontwerp & Drukwerk. Op de kaft zien wij een afbeelding van een kunstwerk ontworpen door Kjell Geeraedts wat ook te koop is ten behoeve van het goede doel bij de firma Localz in Kerkrade. De opmaak en het drukwerk zal worden georganiseerd door Jean Erkens van 5NUL8 Grafische Producties.

Voor €15,- is het boek te koop, de Ronde Tafel Kerkrade gaat via de stichting het geld beheren en na kosten aftrek van het produceren zal met de opbrengst steun geboden worden aan initiatieven voor goede doelen in Kerkrade. Het zou een mooi resultaat zijn als er 500 boeken worden verkocht, misschien een idee als bedrijf zijnde voor uw personeel te schenken?

Het boek kan al gereserveerd worden via e-mailadres boek@rondetafelkerkrade.nl

Gaan jullie ons helpen? Samen sterk ondanks de situatie waarin de wereld zich nu in afspeelt.